Restaurant

A place where
you can choose
your taste

Millers is zeven dagen per week geopend van
’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Van brunch
tot diner en van vergadering tot groot feest.
Millers is dé plek waar het allemaal kan.

@millersdenhaag

restaurant-lekker-broodje

A place where
you can choose
you taste

Millers is zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Van brunch tot diner en van vergadering tot groot feest. Millers is dé plek waar het allemaal kan.

lineOver Ons

Millers

Welkom bij Millers! Een trendy restaurant gevestigd in hartje centrum Den Haag aan het bruisende Plein. Zet één stap binnen en je wilt niet meer weg. Met een interieur zó cool, dat je net zo goed in New York had kunnen zijn.

Ook de menukaart heeft een internationaal karakter. Van Asian Fusion en sushi tot mooie vis- en vleesgerechten. Kortom, voor ieder wat wils. En dat laatste geldt ook zeker voor de wijnkaart. Dat is er één om van onder de indruk te raken.

lineHighlights

Menu

Van rijk belegde sandwiches en poké bowls tot de lekkerste sushi en mooie vis- en vleesgerechten. Millers heeft het allemaal! Lunch, borrel, diner en dat zeven dagen per week.

Cocktails

Klassiekers met en zonder moderne twist. Geshaked door onze vingervlugge bartenders. Staat jouw favoriet er niet tussen? Vraag het hen lief, en wie weet.

Wijnen

Millers weet van wijn. Dat durven we wel hardop te zeggen. En mocht je door de wijnen het bos niet meer zien, vraag dan onze sommelier om advies.

lineZakelijk

Let’s talk
business

lineVolg ons