Groepen en Events

Your business
is our pleasure

Een restaurant met zoveel vierkante meters en twee private dining ruimtes uitkijkend op het Plein nodigt natuurlijk uit voor een event.

@millersdenhaag

millers-club-foto

Your business
is our pleasure

Een restaurant met zoveel vierkante meters en twee private dining ruimtes uitkijkend op het Plein nodigt natuurlijk uit voor een event.

lineEvent venue

Event
venue

Van een lunch tot een walking dinner en van een vergadering tot een groot feest. Wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bereikbaarheid. Want, met een gemiddelde reistijd van 8 minuten vanaf de snelweg en een ondergrondse parkeergarage voor de deur is Millers bij uitstek geschikt als evenementenlocatie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een event bij Millers? Neem dan contact op met onze event experts via e-mail sales@millersdenhaag.nl of telefonisch 070 219 50 80.

Voor gezelschappen vanaf 25 personen is er het borrelarrangement. Naar wens samen te stellen op basis van ons Bites Menu en uit te breiden met gemengd bittergarnituur en luxe hapjes zoals oesters, sushi en canapés. 

Laat ons weten wat je wensen zijn, dan maken wij een voorstel op maat.

Borreltijd

Workshops

Jouw event een extra dimensie geven? Wat dacht je van een shakende Cocktail workshop? Onze eigen Tom Cruise leert het gezelschap de lekkerste cocktails te maken.

Of wat dacht je van een waanzinnige Wijnproeverij gegeven door onze sommelier. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor grotere gezelschappen hanteren wij een keuzemenu. Met de grootste zorg en veel liefde samengesteld door onze creatieve keukenbrigade.

Liever een op maat gemaakt culinair voorstel? Vraag dan naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een buffet of walking dinner.

Groepsmenu

Prettig
kennis
te maken

Geslacht
Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ