restaurant_header

Arrangementen

Borrel

Voor gezelschappen vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid voor een borrel arrangement. Graag vernemen wij uw wensen zodat wij een passend voorstel kunnen maken en u niet voor verrassingen komt te staan.

Op basis van nacalculatie:

U kunt er ook voor kiezen om de consumpties op basis van nacalculatie te laten geschieden.
Prijs indicatie: Bier € 2.70, huiswijn € 3.85, frisdrank va. € 2.50, koffie/thee va. € 2.30

Borrel arrangementen zijn naar wens uit te breiden met borrelgarnituren, luxe hapjes, canapés, wijnen en cocktails.

High Wine

High wine is een variant op de alom bekende high tea. Doordat Millers beschikt over een wijnbar met meer dan 80 wijnen zijn wij in staat om u een heerlijke high wine te serveren. De high wine bestaat uit drie gangen, te weten; 2 koude gerechtjes, 2 warme gerechtjes en als afsluiting een uitgebreide etagère met zoete versnaperingen. Bij iedere gang worden verschillende wijnen geserveerd om zorgeloos te genieten van de wijn-spijs combinaties. De high wine is op aanvraag verkrijgbaar voor grotere gezelschappen en op reservering van 13.00 tot 18.00 uur vanaf 2 personen. Prijs p.p. € 29.50.
 

Wijnproeverij

Voor gezelschappen vanaf 20 personen bieden wij de mogelijkheid om een wijnproeverij voor u te organiseren. Bij Millers worden er door de ervaren sommeliers drie niveaus met verschillende thema’s aangeboden. Per proeverij komen er zes wijnen aan bod eventueel aangevuld met hapjes om zo de smaak van de wijn én de hapjes optimaal te kunnen beleven. Er kan een keuze worden gemaakt uit de volgende thema’s: land en streek, druivensoort, oude wereld, nieuwe wereld, oude wereld versus nieuwe wereld en mousserend.

    Prijs
Niveau Beginner   € 19.50
Niveau Gevorderde   € 29.50
Niveau Expert   € 44.50

 

Cocktail workshop

In onze uitgebreide cocktailbar verzorgen wij graag een workshop om uw uitje of evenement tot een feestje te maken en u te leren shaken als een ware bartender. De cocktailworkshop leent zich goed als op zichzelf staande activiteit, maar is ook leuk als onderdeel van een uitgebreider programma.

De workshop is niet alleen maar 'fun'. Bij Millers staat kwaliteit hoog in het vaandel en de deelnemers wordt dan ook geleerd om te letten op de juiste smaakbalans en op een mooie presentatie. Het is de bedoeling dat de zelfgemaakte cocktails net zo goed smaken en er net zo professioneel uitzien als de cocktails die onze eigen gekwalificeerde shakers serveren.

Bij ons kunt u rekenen op:
- Gekwalificeerde bartenders
- De beste ingrediënten, waaronder premium spirits, likeuren, vers fruit en sappen
- Werken met professionele cocktailtools
- Een workshop op maat, zo kunnen op verzoek bijvoorbeeld ook non-alcoholische cocktails worden ingepast
- Tips, tricks en fun

De workshop kan verzorgd worden vanaf 10 personen. In een 1.5 uur durende workshop bereid u dan 2 cocktails p.p.
Prijs € 25.00 p.p.
Voor diner mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de groepsmenu’s.

Bovenstaande arrangementen zijn uitsluitend verkrijgbaar op reservering. Graag ontvangen wij uw aanvraag per e-mail; info@millersdenhaag.nl