IMG_8648 copy

Arrangementen

Borrel arrangement:

Voor gezelschappen vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid voor een borrel arrangement.

Graag vernemen wij uw wensen zodat wij een passend voorstel kunnen maken en u niet voor verrassingen komt te staan. Borrel arrangementen zijn naar wens uit te breiden met o.a. borrelgarnituur, luxe hapjes, canapés, wijnen en cocktails.

Op basis van nacalculatie:
U kunt er ook voor kiezen om de consumpties op basis van nacalculatie in rekening te laten brengen. Prijs indicatie:

    prijs
Bier (25 cl)   € 2,70
Frisdrank   € 2,50
Koffie & thee v.a. € 2,40
Huiswijn v.a. € 3,85

 

Hapjes:

Bij de borrel horen natuurlijk lekkere hapjes. Onder de button borrel & bites is ons wisselende reguliere snacks en bites menu te vinden waar u een keuze uit kunt maken. Daarnaast serveren wij schalen met uitgebreid bittergarnituur voor grotere gezelschappen bestaande uit 25 warme hapjes, notenmelange, gemarineerde olijven en drie soorten dip. Tevens bestaat er de mogelijkheid om luxe hapjes te serveren, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan zalmbonbons, oesters, sushi, diverse canapés, gambaspiesjes etc. Graag bespreken wij de wensen met u zodat wij deze culinaire lekkernijen op maat kunnen aanbieden.

 

Vergaderingen en presentaties:

Wenst u graag buiten de vertrouwde ruimte van uw kantoor te vergaderen in een stijlvolle inspirerende omgeving? Dan bieden wij u hiervoor de geschikte faciliteiten. Wij beschikken over diverse ruimtes en arrangementen om optimaal resultaat te behalen.

De diverse ruimtes zijn naar wens in te delen en wij denken hierin natuurlijk graag met u mee.

Het basisarrangement voor vergaderingen bestaat uit koffie en thee met zoetigheden en mineraalwater. Uiteraard is dit arrangement uit te breiden met bijv. frisdrank, lunch, borrel, diner etc. Wij vernemen graag uw wensen.

 

High Wine:

High wine is een variant op de alom bekende high tea. Doordat Millers beschikt over een wijnbar met meer dan 80 wijnen zijn wij in staat om u een heerlijke high wine te serveren. De high wine bestaat uit drie gangen, te weten; 2 koude gerechtjes, 2 warme gerechtjes en als afsluiting een uitgebreide etagère met zoete versnaperingen. Bij iedere gang worden verschillende wijnen geserveerd om zorgeloos te genieten van de wijn-spijs combinaties. De high wine is op aanvraag verkrijgbaar voor grotere gezelschappen en op reservering van 13.00 tot 18.00 uur vanaf 2 personen. Prijs p.p. € 29,50.

 

Wijnproeverij:

Voor gezelschappen vanaf 20 personen bieden wij de mogelijkheid om een wijnproeverij voor u te organiseren. Bij Millers worden er door de ervaren sommeliers drie niveaus met verschillende thema’s aangeboden. Per proeverij komen er zes wijnen aan bod eventueel aangevuld met hapjes om zo de smaak van de wijn én de hapjes optimaal te kunnen beleven. Er kan een keuze worden gemaakt uit de volgende thema’s: land en streek, druivensoort, oude wereld, nieuwe wereld, oude wereld versus nieuwe wereld en mousserend.

    prijs
Niveau Beginner   € 19,50
Niveau Gevorderde   € 29,50
Niveau Expert v.a. € 44,50
     

 

Cocktail workshop:

In onze uitgebreide cocktailbar verzorgen wij graag een workshop om uw uitje of evenement tot een feestje te maken en u te leren shaken als een ware bartender. De workshop leent zich goed als op zichzelf staande activiteit, maar is ook leuk als onderdeel van een uitgebreider programma.

De workshop is niet alleen maar 'fun'. Bij Millers staat kwaliteit hoog in het vaandel en de deelnemers wordt dan ook geleerd om te letten op de juiste smaakbalans en op een mooie presentatie. Het is de bedoeling dat de zelfgemaakte cocktails net zo goed smaken en er net zo professioneel uitzien als de cocktails die onze eigen gekwalificeerde shakers serveren.

Bij ons kunt u rekenen op:

- Gekwalificeerde bartenders - De beste ingrediënten, waaronder premium spirits, likeuren, vers fruit en sappen - Werken met professionele cocktailtools - Een workshop op maat, zo kunnen op verzoek bijvoorbeeld ook non-alcoholische cocktails worden ingepast - Tips, tricks en fun

De workshop kan verzorgd worden vanaf 10 personen. In een 1.5 uur durende workshop bereid u dan 2 cocktails p.p. Prijs € 25,00 p.p.